one of those
En sån där outfit-bild.

Kan ju säga att det är typ så här jag ser ut när jag inte riktigt orkar (dock har jag faktiskt utsläppt hår!), slappis-kläder (jeans + lite stor trist tröja), udda kavaj/jacka utepå det, nån form av halsduk/scarf, varierar med skorna och alltid något smycke. Under halsduken här har jag ett mega-silver-halsband.

Har fått en dille på Cerise-rosa, kraftig rosa. Denna nya overzixe-kavaj, min balklänning, min topp till studentdagen, vill köpa en väska.

Har fått en dille på ordet dille! =)

kryptisk mening på G:

Snart har det gått en vecka, har lite svårt att sluta tänka på det. Men men, är väl konstigt funtad.


bye / Anna
2011-05-20 @ 00:28:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


that little Johnny CocherooJust nu lyssnar jag mest på sånt HÄR och sånt HÄR och blandar det ganska mycket sånt HÄR.

Udda men gött!

/ Anna

2011-05-19 @ 11:04:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 CVGodis-2 CV:s

Till sommaren skall jag och pappa på världsmöte med bara sådana här bilar! Vi har en grån en, Citroën 2 CV. Söta bilar!

Pappa skall åka ner med den från sverige till ca 20 mil söder om paris. Jag flyger ner och så hämtar han upp mig i Paris. Jag kommer inte va på mötet hela tiden utan kanske 2 nätter, sedan tar jag tåget till Paris, strosar runt där några dagar och sedan flyger hem! En fin resa tror jag! =)

För ca 4 år sedan var det ett sådant världsmöte här i Sverige, jag och pappa var där, då var det ca 2000 bilar. Nu när det är i Frankrike, hemlandet för Citroën, så räknar de med ca 4000-5000 bilar! Inte illa. Väldigt häftigt.


/ Anna
2011-05-18 @ 20:36:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


da da damJag gillar egentligen inte melodifestivalen men jag tycker det är lite skojj att kolla på eurovision, mest för att man är ju lite patriotisk och vill veta hur europa rösta på sverige, inte för vi har nån bra låt men. Sedan är det faktiskt några få låtar som jag tycker om. Jag gillar bl.a norge och frankrike(tror jag ) men framförallt Finland.

Denne pojke som kallar sig Paradis Oskar, från Rasmus på luffen, skickade in denna låt som protest mot den dåliga musik som han tyckte var med i deras melodifestival. (har hört att han skickade in så han kunde klaga när de inte valde med någon "riktig" musik) Istället vann han hela grejjen och är en stor favorit i europa! Så himla fin liten sång, kanske inte världsbäst och han är kanske lite osäker i sången, men himla fin och söt 'r låten iaf! Och budskapet så klart!! =) Den gick vidare till finalen på lördag!

Hoppas kvaliten inte är för dålig och ni hör hur publiken jublar under låten)

Oväntat hyllningsinlägg må jag säga!

/ anna
2011-05-12 @ 20:11:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Artichokes

Härmar många många bloggar med ett matinlägg! inte illa för att vara mig! =)

Denna vecka är mor och far i Milano. (inte alls avundsjuk, nej nej)

Är ju då ensam hemma. Fick ett ryck när jag handlade och köpte massa nyttigheter. Inga nudlar här inte. (dom var slut, =P)

Naturens kök är fint! Filosofiskt!

Köpte en kronärtskocka, som ni ser, snygg!Har aldrig ätit kronärtskocka, än mindre tillagat en, någon måste vara den första.

Samtidigt som skockan kokade gjorde jag scones. Har nästan dubbelt så mycket smör än vad det skall vara, älskar smör. Måste nog tillägna ett inlägg till smör.
Ett filosofiskt matigt inlägg.

Måste också säga att lovet som var, var väldigt bra. Dagen har varit bra, en guldkant också, fint!


/ Anna
2011-05-02 @ 21:30:10 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0