back home and nothing has change

Kom ju hem för nästan en vecka sedan, men har inte direkt hänt nått spännande sen dess ändå så här kommer lite om hur jag hade det! =)

En dag kom jag ihåg att jag ägde en kamera men dom bilderna får komma en annan dag, här har ni en bild på en fin brosch jag köpte!

iaf, kortfattat om hur london var:

-  Väldigt bra vandrarhem, bodde dock inte i ett jättestort rum och ingen tjej i min ålder där, men en "kvinna" från Australien som hade skaffat sig ett 2 års arbetsvisa i Storbritannien och hon tänkte göra det hon ville, coolt.

-  Kändes som att jag gick 180 grader fel hela tiden, och när jag gjorde det så kändes det som om det var åt rätt håll, till och med mitt rum, känslan när jag gick ut ur hissen var att det låg på högersida i korridoren även fast jag visste att det låg på vänster, märkligt.

-  Primark var insane!! Alla tipsade om det, det var sjukt billigt, billigare än HM, med det var mycke fula grejjer också, men det värsta var att det var så mycket folk!! Och svenskar!

-  När jag letat mig fram till Brick Lane som jag ville till för det skulle finnas en massa vintage-butiker där. Först och ganska länge kändes det som om jag hamnat i Bangladesh-town el nåt. Vintage-butikerna kom i andra änden av gatan!

-  Billy Elliot var bra, men filmen är bättre, skulle tatt en annan musikal. Men det var ändå härligt att gå på musikal!

-  The King's Speech är väldigt sevärd! Även om man gått vilse femtielva ggr i rått duggregn-blåst-väder!

-  Åt den godaste Spagetti Bolognese på ett väldigt bra och smart "snabb-mat"-ställe!

-  Shoppade mycket, pengar rann iväg och väskorna blev tyngre, men som vanligt när jag packar upp så känns det som jag inte köpt nåt. =(

-  En kille som var typ försäljare stoppade mig i stimmet på Oxford Street sa en såndär öppningsfras som dom gör, frågade sedan om jag bodde i London,
jag sa: No
han sa: Byebye! , samtidigt snabbt vinkade vidare mot gatan och och vände sig om för att haffa nån anna, han kollade inte ens på mig elr nåt! Blev helpaff!


Kommer inte på nåt annat roligt just nu! MEn det var gött att komma bort lite, har dock inte packat upp än!

Låååångt inlägg! =S

BYE/ Anna
2011-03-09 @ 20:30:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0