turning my back to you
Have some faith to the world, people and yourself.
And keep away from people who makes you question that.

/ Anna
2011-08-19 @ 01:36:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


slut

Min blogg, som går relativt dåligt, vill jag bara ska innehålla bra saker som jag tycker om. Därav bilder jag är nöjd med, snygga killar, filmtips, andras fina bilder och människor jag tycker om. Lätt och bra, sån är jag! =)

Men, jag kan faktiskt vara djup, är djup ganska mycket, för mig själv. Tycker det kan vara onödigt att prata om alla sina tankar om allt, inte så roligt för andra. Men bara så ni vet, om det är nån jag inte känner som läser. Och så tycker jag att det kan vara roligt att prata och diskutera grejer, om det är med en vettig person.

Har fått min första jobbintervju inbokad i Olso också, nervös! Särskillt eftersom jag inte är riktigt säker på till vilket av alla jobb jag sökt det är, oops.

Måste uppgrader min garderob som jag rensar. Mamma sitter på en stol och övervakar, annars blir inget gjort. Har delat upp garderoben i 4 delar och vi har gjort hälften nu. =)

Här kommer förövrigt en musikvideo med min senaste drog, Billy Idol. Besatt! Är förövrigt besatt av snygga killar mest hela tiden, om killar skulle gilla mig lite bättre(el jag skulle vara bättre att få dem att gilla mig) är det risk att jag skulle vara värsta "slampan", haha! =P

Enjoy:
(märkligt inlägg detta! haha!)

/ Anna

2011-08-18 @ 00:10:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


billy idol
upptäckt denna kille efter att ha råkat se en relativt kass dokumentär om honom.

Bra musik! särskillt när man kollar på videorna då man få tiita på honom också, gör ju inte direkt ont! =P

8o-tals rock-synth, typ, men bra! kolla in låtar som rebell yell, to be a lover, eyes without a body. Lyssna!!


/ Anna
2011-08-16 @ 23:44:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


time out

det händer inte mycket här, jag vet. Men känner inte för att blogga om allt jag gör om dagarna, sover, sitter vid datorn/tvn och äter mig tjock. Har börjat söka jobb i oslo nu så det känns skönt. På nått vis har jag inte kollat boende alls, vet inte varför men vill ha jobb först, nog ganska osmart.

Frankrikeresan var väldigt bra, förutom en släng av matförgiftning - tips: ät inte hamburgare på ett McDonalds i ett tveksamt område efter stängning.

Bilmötet var roligt, vi köade i 7 timmar för att komma in, fantastiskt.

Paris var skönt, gjorde inte mycket, turistade, hängde i nån park, gick på bio, råkade gå förbi Moulin Rouge m.m. Shoppade INTE, märk väl, gick inte ens in i en enda klädaffär, nöjd.

Hade inte med mig min systemkamera utan bara den analoga och lilla digitalkameran så vi får se om det kommer upp något här.

Jag tänker fortsätta i samma livsstilsbana till jag förhoppningsvis får några jobbintervjuer och ett jobb, tänk om jag skulle vara den enda som inte får jobb i Oslo?

Så länge lägger jag upp ett av det roligaste youtube-klipp jag vet:
enjoy!

Kommer nog inte hända så mycket här, kanske nån snygg kille el nåt youtube-klipp, lovar inget! =P

/ Anna
2011-08-11 @ 17:35:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0