hospital+music

Mamma ligger på sjukhuset i natt! =(

Var på klässbolsgymnasiets terminsuppspelning idag. Väldigt bra var det! Men jag blir alltid så sorgens på nå vis när jag kollar på dem, den skolan är såå mycket bättre, tror jag fast jag vet nog.

3:ornas estetshow imorrn ska jag på! Hoppas det är bättre än på deras rep förra veckan! hehe=P

HAr fått värsta fotoideén också, eller 2. Fast värsta vet jag inte om det 'r för det 'r svårt men kanske att jag få det att bli av, om Joëlle vill förstås! =D

Lägger ju upp mycke bilder jag hittar på nätet, jag älskar min mapp med bilder, tänk så mycket talang och inspiration det finns där ute. Och vackra männsikor!

Synd att jag själv är för lat och omotiverad för att göra nåt liknande själv. Vill vara snygg känner jag, känner mig alltid som en gris nu för tiden. =(

Hatar vädret! Ska klippa mig!

Bye! /anna
2009-11-18 @ 22:15:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dustinhome

Hittade en tävling på Dustinhome där man kan vinna ett presentkort på 15.000 kronor!!

Tänk vad det skulle vara bra att ha!

OM jag skulle ha 15.000 på Dustinhome vad skulle jag vilja ha då? (frågar jag mig själv nu)

Tankar går genast till min kamera. Foto är något jag är väldigt intresserad av. Jag fotar nu med en Pentax K200+standard objektivet som följde med. Fotar även med en analog Pentax.kamera!

Så skulle jag få ett presentkort skulle jag direkt satsa på ett objektiv, eller 2!

Och så ska jag tågluffa i Italien som projektarbete i skolan och göra en slags fotobok av resan, och dagbok.

Och tar man bilder där nere, med sina nya objektiv =P, så är det bra att ha en dator att lägga över bilderna på, även skriva dagbok och loggbok och allt vad det heter. Och då vore det bra med en såndär liten smidig dator.

Så det skulle jag köpa om jag fick 15.000 i presentkort!  Fast först skulle jag skrika som en dåre, om jag fick det alltså!!!!!! =D

Inte dåligt vad glad jag skulle bli!

SIGMA OBJEKTIV 17-70/2.8-4.5 DC MACRO PENTAX


1 objektiv!

PENTAX OBJEKTIV SMC-DA* 50-135/2,8 ED AL IF SDM


2 objektiv!

ELINCHROM SCANLITE 1000 W


Eftersom att jag är intresserad av ALLT foto så är ju det svårast egentligen studiofoto, utomhus finns där ju alltid och där jag bor är det lätt att få tag i konserter och liknande. Så det sl´kulle inte vara helt fel med lite studioljus heller!! =D

SAMSUNG N140 1.6 1GB/250 10.1#W7S SVART


Men en sån här, tillsammans med iaf 1 objektiv, är nog prio ETT!!!!


Gud vad jag skulle bli lycklig om jag vann! Inte för att jag kommer göra det, har alltid en massa otur i sånt!

man ska ju skicka in inlägget man skriver dit så jag tänkte att jag kan lägga upp en bild som jag själv tagit för att visa att jag tar det seriöst med foto, oftast iaf! =D

modell: Mathea Larsson foto: Jag redigering: JagNu är det bara att hålla tummarna!!!
bye/ Anna
2009-11-15 @ 22:45:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


happiness

Hittade denna videon hos Britta!! Glädje spred sig i mitt ansikte!! =D
HAn ser ut som värsta tönten och jag var nära att stänga av i början med skit asså!!! Skön kille!


Annars i livet är jag trött! PÅ allt! Vill skita i allt och flytta, jag tjatar om det men seriöst, all motivation till nåt 'r borta och det enda jag gör är att se på tv.
Sitter och drömmer om vad jag vill göra men jag känner ingen motivation för att komma igång.

skoj Bye /anna
2009-11-05 @ 23:31:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


to be or not to be

ok överskriften passa kanske inte helt men lite så känns det.

Jag hade bestämmt mig för att inte ta vaccin-sprutan mot svininfluensan. Men så fick jag papprena om det och alla börja prata om att man skulle ta för att skydda de som inte får ta och som löper stor risk och allt sånt. Så då tänkte att jag får väl ta den då.

Men nu fick jag min tid imorrn för den och känner att jag inte vill ta den. Det känns onödigt.
Jag har bra immunförsvar och har aldrig drabbats hårt av någon influensa.

Såg ett nyhetsklipp också där nån bra gubbe sa att det kommer komma mer saker som kan vara värre och att om man inte har "historie-forskningen" av detta vaccin så vet man inte om det kan vara en nackdel att ha tatt det vaccinet och sånt.

Så nu tror jag att jag inte ska ta den, hoppas pappa kan bestämma sig om han tycker det är bra eller dåligt snart för om han säger nåt så lyssnar jag, han är min pappa som kan allt.

Jag känner att jag ska tänka på mig själv i första hand och jag känner inte för detta vaccin så jag tror jag skiter i allt.

Skojj inlägg inte!

Ska på bio nu. På en liten bio som drivs av människor som driver den för det är kul. Det är filmer som kommit ut redan och de är inga proffs vid filmmaskinen men det är en mysig biograf och det känns lite nostalgist eller vad det heter.har fått så himla mycke inspiration ang mina kl'der och har jättemycke ideér! Synd att vädret och bristen på pengar som hindrar mig. Men jag ska försöka att inte ge vika för att jag fryser så utan ta på mig lite "finare" kläder på dagarna. =)

Bye / Anna
2009-11-02 @ 17:51:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0