makeover


Snart nytt år! Då kommer nya tag i llivet och bloggen! Nytt utseende och mer uppdateringar! Hoppas att ni väldigt få läsare är redo att börja läsa!! :P
Bye ! Anna
2009-12-28 @ 23:31:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


competition

tävling2009-12-28 @ 19:03:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bad

jag är dålig på det här med att blogga! inte bra

antar att det är för att jag inte tar så mycket kort själv just nu, vill gärna vara en sån blogg som lägger upp outfits och sånt men jaa... tror jag tjatar rätt mycket omdetta. Antalet läsrae hjälper ju inte till heller, men för att få fler måste jag ju blogga mer och intressantare såå jaja.

I helgas hade klässbols gymnasium michael jackson konsert! SÅ JÄVLA BRA! och jag grät inte! 1 poäng till mig!
tror att mitt hittils största misstag här i livet var att inte gå där, fy fan vad jag ångrar det, men sedan skulle jag tveka om det sick att byta sista året för även fast jag inte vill att det ska vara så viktigt för så har jag sen jag var liten velat springa ut bland alla människor på solbergas skolgård, leta efter min skylt och vara med om det. Skulle har valt friksolan och sedan bytt till solberga! FAst det skulle nog funkat önnu mindre.

Simmat klassikerna har jag gjort också idag. 2 kilometer kl 8.00! Kom sist, blev arg och sur på mig sjäälv så jag var inte så sällskaplig men som tur var har jag svårt för att vara såndan en längre stund.

Igår var det idrott på schemat, jag var inte med men jag ångrar det, fast jag fick ju se på VÄRLDENS ROLIGASTE idrottslektion!!!! AHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHA! Sanna var sååå sjukt rolig!!

Mycke text, kanske ni tog igenom det, ni 3! hhaha=D


har klippt lugg!

bye/anna
2009-12-09 @ 23:01:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tears

I'm crying inside all the time..
2009-12-06 @ 22:23:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0