1,5

Såg Patrik 1,5 igår, skitbra! HAn va snyggiss! =P

Det regnar något mycke här just nu!

mitt favvo-band just nu! (bästa låten heter typ "I Wanna a Holler"Så här önskar jag att mitt skulle va!

Bye! / Anna
2009-08-28 @ 21:11:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back into bed

Min dag kan i princip förklaras med: Rolig basket! - lite tråk - första lektion i Foto A - Fioltråk och en jävla massa PMS och mensvärk!!!!

Mensvärken har vart min värsta hittils, mest under förmiddagen. Min PMS kommer nu när jag är hemma, FY FAN!

Nu vill jag ha helg, körkort och som vanligt lägenhet i stkhlm! Måste åka upp till Jennie snart! Typ NU!

Basketen var skitrolig idag, ångrar lite att jag slutade men det blev för allvarligt och eftersom att jag inte är nå bra så blev jag deppig men den tiden det var kul var det riktigt kul! Skit längesen jag verkligen rörde på mig också, måste börja komma igång med träningen, NUNUNUNU!

Vill ut och resa också! Hooppas verkligen att min resa runt i Italien i sammband med Malins utbytesstudent åt blir av, sedan vill jag åka till grekland och på nåt vis hitta ett litet gammalt hus att hyra för billig penning pch bo där på en liten ö efter gymnasiet också. En tragisk sak är att jag planerar allt detta själv.

Har en mapp på datorn som heter: Blandat Fint och Vackert, därifråm kommer alla dessa bilder som jag inte tagit sjäv. Kommer komma mer av sånt hela tiden. En fin mapp är det! =)


(detta är det enda jag orkar med men det blir ju lite av "dagens")


bye! /Anna


2009-08-26 @ 20:23:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


the wind, marvelous

2009-08-25 @ 17:44:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


monday

Första riktiga skoldagen! Ej så riktig dock, började nämligen 12.15! Detta händer annar saldrig men första veckan så har vi ingen musik så de e chilol! =P

Sitter nu för tiden klistrad vid datorn och House! Älskar den serien! Typ 3 gången jag ser allt! =)

Jaja, inget intressant händer just nu. Är spänd på vilken sånglärare jag får och hur min ny a fiollärare är! Ska ju börja spela klassiskt igen ! =S

längtar till på torsdag då jag har min första Foto-lektion! Ska bli skojj hoppas jag!

Annars kan jag inte fatta att jag går i 2:an!!!! Helt crazy! Känns som detta år också kommer gå i racer-bajs-fart!

jaja

misslyckad som vanligt men...

köpte en the beatles tischa i dag också! gillas av mig själv" (Y)

bye! / ANNA
2009-08-24 @ 19:04:07 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


moonlight in a martini

2009-08-23 @ 23:29:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sunset

Andra dagen i skolan. Längtar tilla tt allt detta "inspark" och "hejet" är slut. Vill bara gå i skolan och dryga.
Måste ta tag i några problem också, inge kul men, jaja.

"dagens outfit" sket sig ju direkt, men eftersom klänningen jag hade på mig idag är så himla Läcker! (tänk va, Läcker) så kommer en bild på den. Solnedgång.

Var på föredrag på skolan i dag också, om hur man lyckas med sina mål. Det var rätt bra men det jag kommer ihåg var att man inte ska leva i förmodliga framtida problem. Man gör nåt JUST NU, och det räcker, man ska inte tänka på: vad ska jag utbilda mig till, vad vill jag jobba med, vad kommer hända om....
utan JUST NU går jag i skolan. Okej så.


så, det är typ en solned gång över en stor älv. Om man håller armarna rakt ut och sidan så ser man att horisonten fortsätter ut där på.

inget intressant men. Bye / anna
2009-08-20 @ 19:41:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


an unfinished life

Första skoldagen avklarad. Inhöll det vanliga " Hejet", samling med hela estet klassen och 3 timmar latin-dans(typ).!!!!! helt sjukt! HAde vart skojjigare om det va en timme kanske men 3!!!!! jajc

Tänkte försöka ta sånahära "outfit-för-dagen-bilder". Får se hur det går. Jag är ju faktiskt väldigt intresserad av mode och kläder och stil.

Efter skolan gick jag en snabbis på stan, köpte 8 filmer för 100 kr! Inte dåligt! OCh en almenacka, en riktigt fin en, får se hur det går med den, gisar på nån vecka innan den hamnar i nåt hörn och dammar. Synd att jag ärvt mest av pappa: dålig handstil, dålig koll på grejjer, dålig koll på allt i allmänhet, glömsk, lat som tusan, natt-uggla, ej organiserad...... men bra läshuvud! får trösta mig med det. Om det nu är nån som läser detta så tror jag ingen protesterar på mina dåliga vanor jag rabblat upp, eller hur?! =P

iaf, kom hem och hade fått hem 2 nya filmer från "lovefilm", hyr film på nätet som skickas hem i brevlådan.
såg en nu förut, an unfinished life! ASBRA!!! Kolla in kolla in!!! Lasse Hallström-film, nåt vi svenskar kan va lite stolta över! =)
men men, de va allt

ingen bild värt nåt pris men(fattar inte varför jag har handen i fickan!?!?!)

Bye! / Anna

2009-08-19 @ 23:39:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


try some new

Prövade en ny grejj idag. Var så hungrig och maten skulle ta en timme så jag tog mig en skål fil. Kom på att min kusin tipsat  om att socker och ingefära skulle va gott att ha på.
Prövade detta, vet inte. Kan verkligen tänka mig att en del kan avguda det, och att man kanske kan lära sig att göra det lite, men det var ingen favorit. Men testa!!!!

Ingefära ska vara väldigt nyttigt också, fast då kasnke inte lika mycket i malen form utan i "orginal", det är från början en rot.
läs här
=)


bye! /Anna
2009-08-19 @ 16:43:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


old times

Hemma nu efter en vecka i min sommarsuga. Så skönt är det där, tyst lungt och helt ensam. Bra uppladdning inför skolan som börjar imorrn. Inte kul fast ändå lite kul nog ändå kanske eller inte fast jo nog.Så känns det, typ.

Igår va jag lite hos malin, vi såg på film och åkte ner till stan för hon skulle med tåget halv fyra, och jag med en buss.

Har köpt 2 par jeans också, inte samtidigt men i all hast, vet inte riktigt om de ör nå bra att ha men jag behävde ny och jag hade pengar kvar från stockholm så.

Jag känner mig verkligen oinsprierad nu. en riktig bitterfitta är jag också har jag kommit fram till. Alla andra visste nog det innan men nu känner jag det själv också. En ful, patetisk bitterfitta, som är jävligt osocial för tillfället. Det kan inte bli bättre, en riktig stjärna.

en kul sak är att jag  hittade massa fina gamla foton i en låda som mamma och pappa tog i sina yngre dagar. Måste säga att jag tycker mamma var Lite av en skönhet som ung, tyvärr har jag ärvt det mesta av mitt utseende av pappa.
pappa tog mycke fina kort förr, han kan det där. Dålig kvalité här dock eftersom jag tog kort på korten.

Bye! / Anna


2009-08-18 @ 20:35:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bad feet

HEmma från stockholm!! så skönt det var att se den bästaste staden igen! Men igår blev det inte mycket mycket stan för jag fick jätteont i huvudet!!! inte skojj alls, sov bort 4 timmar för jag gillar ju inte att ta alvedon, men fick en sen när vi gick och åt middag med några vi känner där.

Men idag var det fart på mig. Först åkte jag till Fridhemsplan och mötte Jennie för en fika! DEt var väldigt skojjsit att träffa henne! Är ju som sagt hur avundsjuk som helst på henne för att hon har flyttat dit! Men vi har planerat att jag ska åka upp i höst och bo hos henne och niklas nån helg! Tumme upp!

HAndlat har jag gjort också! Mycke pengar gick det åt, har nöstan dåligt samvete men det ska jag itne ha för jag har jobbat ihop dessa pengar endast för detta så. Fast jag tycker inte det blev så mycket kläder för det hela men, jaja.

Inga bilder nu på det, håller på at städa och gör om lite i min garderob, såg ut som jag hade haft ett bombattentat där el nåt. Men nu ska det bli ordning och reda!

Jag hade tänkt köpa jeans i stockholm men det blev inte så får åka till karlstad i september och fixa det, jobbigt med jeans.

Ska jobba hela lördagen också!!!! JAg som skulle ha ledigt, men om nån ringer har jag inte mage till att säga nej. Fy FAN! Vad jag är sur på mig själv!!!!! BAJSBAJSBAJSBAJSBAJS!!!

jaja, har sjukt ont i fötter efter en hel dag i storstaden, sprang runt som en liten iller för att hinna med allt, och regna gjorde det lite också.

Nej nu blir det bara en massa ordbajs här. XD

en bild på stockholmsbruttan Jennie:

sötig hon!

=D

bye! / ANNA
2009-08-11 @ 23:25:19 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


5 h 35 min

ungerfär så lång tid är det kvar till jag ska åka till stockholm!!!!! WHIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

HAr faktiskt inte för mycket packning med mig. HAr dock mycke pengar som ska slösas!!

Ska shoppa, gå på bio ensam, fika med Jennie och njuta av stan!!!

Tog lite bilder på det jag köpte i second-hand-butiken jag berättade om i Båstad!!

så här är tyget på västen

en söt giraff-brosch

ett par ful-snygga clips-örhängen

och ett par, lite för stora, höst/vinter stövlar som är perfekta! Lagom klack, lätt att få på och enkla(Y)

Allt detta för 300 kr, rätt bra! Nöjd!

nu sticker jag !!! Bye! / Anna
2009-08-10 @ 00:24:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


public

Här är en sida som ska vara jättebra för att få läsare!
=)
bloggtrafik.nu

klickaklickaklickaklickaklickaklickaklickaklickaklickaklicka!!!!!!!XD
2009-08-09 @ 22:31:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


home sweet home

Då var man hemma! Det bästamed att resa bort är att komma hem!

HAr ju vart på en tripp till västkusten. Först en natt i Bohuslän, Bamburgsund. OCh sedan ner till Båstad i Skåne. Guuud va fint det var där!!! Vi åkte runt med bilden och det är ju vi hallandsåsen där och det såg precis ut som Bordeux i Frankrike, fattades bara vingårdar. Små väga och fina gamla gårdar och Båstad och Torekov var fint bearade småstäder! =)

Sov de 2 nätterna i skåne i bilden. HAde fält ner ryggstödet bak och hade en madrass där hela vägen ner för jag gillar inte att sitta och åka bil så jag sov då, det var lite mysigt, hade som en liten koja!

Tog lite bilder nere i skåne men nu kommer det bara en slarvigt fixad en från hamnen i Torekov.

Ikväll var vi på konsert också, "Packmopedturnén"! Jättekul! och bra!

Juste! Hitta världens mysigaste secondhandbutik i Båstad. Det börja med att man såg en liten skylt och innan ingången, som var mer som en öppning till en till synes liten källare, var det ett litet litet rum PROPPAT med kläder, "rea-rummet"!
Så fortsatteman in och det såg ut som det skulle vara en liten butik på nårga få kvadratmeter. Så kom man ner och det var lite störra än man trodde, och sen så kika man in och s¨var det ännu mer, och ÄNNU mer!!! Det var typ 3 rum, ganska stora, lågt i tak i källaren och det var PROPPAT med kläder och saker! Det var hur häfigt som helst!!!! Det var verkligen grejer ÖVERALLT! HELT SJUKT!!!!!!!! =D HAndla lite såklart! Secong-hand är det nya, miljövänligt, billigt(oftast) och speciellt då man vet att allt man köper har en historia! (Y)

Men nu är jag hemma, ska jobba imorrn 4 timmar och sedan ska jag försöka få ordning och göra om i min katasrofala graderob!

en bild:


bye/ Anna
2009-08-07 @ 23:20:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dead

Västkusten är man på nu då!

HAr typ sovit hela dagen i mitt lilla krypin i bilen! Har fällt ner ett ryggstöd och lagt dt en riktig madrass så jag har typ sovit hela dagen förutom ett lunchstopp i grebbestad! MAmma och pappa var i väg med isna polare och jag sov! Det är så det ska va! =D

Men nu tror jag att jag sovit ut det som fattades för jag var sjukt trött igår efter jag jobbat och vart på middag!

Men detta är ju väldgt ointressant för alla ni ,ånga 5 personer som läser min blogg! =P

hade bye/ Anna

(ingen bild pga det inte är min dator, om ni inte vll har bilbild! hehe)
2009-08-04 @ 19:09:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


westcoust

Imorrn drar jag med mor och far till västkusten! Ska bli gött att komma bort från stan och förhoppningsvis komma ut på havet!

Vi kommer hem på fredag och då sticker jag ut till min underbara sommmarstuga!

Så pm det nu är nån som följer bloggen så kan jag meddela att det kommer troligtvis inte komma nåt inlägg på ett bra tag, får se hur det blir!

T'nkte visa att jag nästan klippt nån slags snedlugg! Vissa längder är iaf det kortaste jag haft. Jag kommer dock fortfarande har uppsatt och hår bort från ansiktet så jag vet faktiskt inte varför jag klippte mig själv så emn jag hade väl inget att göra antar jag!

webcam is the SHIT!!!! yae!


ok, hade! / Anna
2009-08-03 @ 23:43:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


fantastic

helt fantastiskt!!!! Kanske in min favoritlåt men ändå, långt utanför ramerna på ett bra sätt!!! =Denjoy! / Anna
2009-08-02 @ 15:39:19 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


yellow dog

Sitter och lyssnar på gula hund! En revy av hasse och tage! Skitrolig!

Favorit sketchen är "gamle man" Så rolig!!!!!!

"min fru lyssnar inte på mig, batteriet är slut"

"mina barn kommer inte och hälsar på mig. Men dom har ju sina föräldrar att tänka på"

"...då tänker mina barn: så jävla dum är inte gubben att han gömmer pengarna i madrassen.
Därför har jag gömt mina pengar i madrassen!"genier!

kul för er kanske inte men! jaja! =)

bye/ Anna

2009-08-01 @ 22:11:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0